Beauty Award

Winnaar ``Newcomer of the year 2013``

Beauty Award

De Beauty Award 2013 in de categorie ‘Newcomer of the Year’ is gewonnen door Desi van den Broek van Delica Derma Schoonheidssalon. De Beauty Award is de hoogst haalbare prijs binnen de beauty branche.

Alle winnaars zijn allround vakvrouwen en uitstekende representanten voor de professionele schoonheidsbranche, dankzij hun vakbekwaamheid op het gebied van business, PR en marketing, opleidingen, trainingen en vakinhoud. Zij scoorden tevens uitmuntend in het verslag van de zogeheten ‘Mystery Guest’ die ‘undercover’ een bezoek bracht. Ter plaatse in de salons onderging de ‘Mystery Guest’ een behandeling en inspecteerde onder meer hoe het er gesteld was met belangrijke zaken zoals klantvriendelijkheid, hygiënevoorschriften en service.

Het juryrapport van Desi luidt: Heeft een zeer duidelijke visie en creatieve ideeën. “Weet haar salon in een korte tijd en op jonge leeftijd professioneel neer te zetten. Schoonheidsspecialiste in hart en nieren met een duidelijke toekomstvisie. Ondernemende belofte voor de toekomst.”

Desi: ‘Om een half jaar na de opening van Delia Derma zo’n prestigeuze prijs in ontvangst te mogen nemen is ontzettend bijzonder. Het heeft mijn salon een enorme boost gegeven. Ik ben ontzettend trots op mijn Beauty Award die staat te pronken in de behandelruimte van Delica Derma.’

×