BIO REPEEL

BIO REPEEL

Deze peeling met 35% TCA werkt op huidverbetering zonder uitgebreide hersteltijd. Met een diepgaande reiniging en hydratatie met als extra optie de Collageenlamp om de algehele huidconditie te optimaliseren. Het resultaat is een gezonde en stralende huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en gegarandeerd een prachtige GLOW.

Wat is de Bio RePeel?

De ster van deze behandeling is de spraakmakende BioRePeel. Het is dé peeling waar iedereen het over heeft op Instagram, en dat is niet voor niks. De Bio RePeel heeft als doel om je huid te verbeteren, net als traditionele chemische peelings. Het verschil zit hem in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en de resultaten.

De Bio RePeel is een prachtige vorm van TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling, is de Bio RePeel minder agressief en vrijwel geschikt voor iedereen. De Bio RePeel geeft je een stralende huid zonder dat er lange hersteltijd nodig is. En het beste van alles is dat je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet: een huid met een prachtige glow!

Heb jij last van;❎ grove poriën en oneven huidstructuur❎ pigmentvlekken❎ acne en littekens❎ rosacea❎ lijntjes en rimpels

Dan is deze behandeling zeker voor jou! ✅ Velig voor alle huidtypes✅ Onmiddellijk resultaat en geen downtime✅ Geen pijn!✅ Mag het hele jaar door✅ Voor een optimaal resultaat is een kuur aan te raden van 3 tot 4 behandelingen met 7 tot 10 dagen

Versterk je resultaat

Iedere huid is anders. Dat betekent we elke huid anders moeten behandelen om de mooiste resultaten te krijgen. Daarom kunnen we een behandelplan opstellen helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt! Bij deze peeling zit standaard een dieptereiniging,waxen en afsluitende crème & serum die het resultaat nog effectiever maakt. Wil je meer? Dan kun je bijvoorbeeld de collageenlamp als optie bijboeken, de peeling in kuurverband aangaan of combineren met microneelding.

Boek voor een persoonlijk advies eventueel voorafgaand een gratis huidanalyse zodat onze specialiste een passend behandelplan voor je op kan stellen.

image5.jpeg

 

 

×