De Bio-Peeling (Algen kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling van Decaar – is ontwikkeld door een derma- en kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën.

Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven na de behandeling en u kunt zich gewoon opmaken. De Bio Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Decaar Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. De Bio-Peeling behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

De Bio-Peeling pakt huidproblemen aan zoals:

  • Acne & vette huid
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Couperose
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels & preventieve werking

Wist u dat acne behandelingen worden vergoed bij Delica Derma door uw zorgverzekeraar mits u daarvoor verzekerd bent? Delica Derma is gespecialiseerd, gediplomeerd en overal bij aangesloten!

De Bio Peeling werkt ‘van binnen naar buiten’ en dat proces duurt na de behandeling nog 10 dagen. Na de behandeling wordt ook geadviseerd om zeker niet onder de zonnebank te gaan, veel water te drinken, een spf 30 te smeren en de huid goed verzorgen.

Omdat de Decaar Bio-Peeling beschouwt kan worden als een therapie, is voor de ondersteuning van de behandeling het gebruik van Decaar huidverzorging producten thuis noodzakelijk. De ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten ondersteunen namelijk de werking van de Bio-Peeling zelf.

×