Swiss Riviera Beaty Treatment

La Colline is een exclusief Zwitsers cosmeticamerk dat staat voor een zichtbaar betere en jongere huid. Door het unieke CMA Complex, wat in alle producten van La Colline verwerkt is, wordt de stofwisseling en de celvernieuwing van de huid gestimuleerd. Hierdoor verminderen uw rimpels en ziet uw huid er steviger en stralender uit. Het anti-aging effect van La Colline is daardoor uitzonderlijk sterk.

La Colline is ontwikkeld in het hart van een fascinerende regio; in een omgeving van zeldzame puurheid: de beschermende vallei van de Thone Rivier. De geboorteplaats van het merk is Sion, een stad gesitueerd tussen twee heuvels (“collines” in het Frans): Valére en Tourbillon, die symbool staan voor constante kracht.

Sindsdien hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria, in de Zwistserse Rivèra, dat wordt beschouwd als het middelpunt van de biotechnologishce industrie, een actieve bijdrage geleverd aan het toonaangevende onderzoek naar hun wereldberoemde Zwitserse specialiteit: celllulaire therapie (CMA Complex).

Er zijn allerlei factoren te benoemen die kunnen leiden tot een doffe, fletse teint van de huid. De producten van La Colline laten de huid weer stralen en geven haar als het ware een mini facelift. Het geheim achter dit unieke product is een combinatie van jarenlange Zwitsers onderzoek en het gebruik van actieve plantaardige extracten. Op een natuurlijke manier ziet u er vitaler uit en worden de effecten van vermoeidheid, stress en luchtvervuiling teniet gedaan.

De La Colline producten worden gefabriceerd volgens zeer strenge kwaliteitsnormen. Niets wordt nagelaten om de zuiverheid, de huidvriendelijkheid en de kwaliteit van de La Colline producten te garanderen.

×