Mesoestetic Cosmelan

Heb je last van pigmentvlekken zoals melasma, ouderdomsvlekken of vlekjes na een ontsteking die maar niet weg willen gaan?
Dan is het zeker slim om verder te lezen want we vertellen je namelijk alles over de meest effectieve pigmentbehandeling ter wereld.

De behandeling met Cosmelan bestaat uit een voorbereidende peeling, een professionele behandeling uitgevoerd bij mij in de salon, waarbij het Cosmelan 1 masker aangebracht wordt. Daarnaast ondersteun je de behandeling door het dagelijks gebruik van de Cosmelan 2-crème.

Wat doet een cosmelan behandeling?Cosmelan is een effectieve behandeling om pigmentvlekken te verminderen. In 1 maand tijd zullen melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon aanzienlijk verminderen. Hyperpigmentatie is een vaak voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken zoals huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) te gebruiken.

Belangrijk is om te weten dat je tijdens het aangaan van deze behandeling met ons een traject instapt. Voor een half jaar mag je geen andere (schoonheids)behandeling ondergaan en gebruik je enkel de 3 producten die bij dit traject horen. Je andere producten mag je hierna uiteraard weer gebruiken. Ook is het super belangrijk om de zon zoveel mogelijk te mijden in dit traject.

Werking Cosmelan

Onze huidskleur wordt voornamelijk bepaald door de grootte en het aantal pigmentkorrels (zie het als kleine pigmentpakketjes) in onze huid. Ook het type pigment eumelanine (zwart of bruin pigment) of feomelanine (rood of geel pigment) is van invloed op je pigment. Mensen met een donkere huid hebben niet zozeer méér melanocyten (pigmentcellen) dan mensen met een lichte huid, maar de pigmentkorrels (pigmentpakketjes) zijn groter en er worden meer pigmentkorrels afgegeven. Hierdoor kleurt de huid donkerder. Zodra er een pigmentvlek zichtbaar is, kun je concluderen dat de afgifte van de pigmentkorrels niet verloopt zoals zou moeten.

Welke ingrediënten zitten er in de Cosmelan behandeling?

De ingrediënten van Cosmelan remmen de de aanmaak van pigment, ook wel de tyrosinase genoemd. Belangrijke ingrediënten in de cosmelan behandeling zijn: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A soort) die allen het enzym tyrosinase blokkeren. De producten zijn parfumvrij.

Beste behandeling voor pigmentvlekken!

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling voor het behandelen van pigmentvlekken of een onregelmatige huidskleur voor dokters, huidtherapeuten en huidspecialisten. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken. Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

×