Mesotherapie

MESOTHERAPIE

Mesotherapie verbetert de huidconditie en vochtbalans. Het is een ware energieboost, dankzij een cocktail van biologisch afbreekbare werkstoffen en hyaluronzuur. De mesogun is de oplossing voor ieder huidtype, voor iedereen die snel en veilig van hun rimpels af willen.

Met deze behandeling komen onze innovatieve technieken en de expertise van onze specialistes op een mooie manier samen. Daarnaast is dit de ultieme manier om de weg naar een cosmetisch arts uit te stellen of helemaal van de baan te laten gaan. Wij kunnen namelijk met de Mesogun plaatselijk en heel nauwkeurig lijnen opvullen door hyaluronzuur in de huid te schieten.

Met een computergestuurd mesogun worden de werkzame stoffen in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van microprikjes van 1 tot 2 mm diep. Zo kan jouw huid de stoffen optimaal opnemen en verwerken. Hiermee wordt de huidbarrière van binnenuit weer in balans gebracht. Je huid is volop gehydrateerd, voelt elastischer en zachter aan. Je voelt en ziet het resultaat al na 1 behandeling.

Het resultaat

Mesotherapie geeft je huid een echte energieboost en zorgt voor langdurige hydratatie. Het resultaat is een verbetering van de algehele huidstructuur en een gladdere en beter gelifte huid. Ook kunnen we lijnen en opvullen op een natuurlijke manier en kunnen we dat ook voor de opvulling van lippen doen. Geschikt voor de behandeling van:

 • droge of vochtarme huid
 • fronsrimpels
 • rimpels rond de ogen, mond, of kaaklijn
 • slappe of futloze huid
 • opvulling van de lippen

Je hebt meteen plezier van deze behandeling zonder ingrijpende nazorg. Mesotherapie is geschikt voor verschillende huidtypes en wordt vaak ingezet om de huid te hydrateren aan het begin van een behandeltraject. Is je belangstelling gewekt? We bespreken graag de mogelijkheden van deze behandeling.

Wat is hyaluronzuur?

Wil je direct van jouw rimpels en lijntjes af? Of wil jij jouw lippen meer volume geven? Met de Mesogun vullen we de rimpels op met pure hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Het zorgt er onder andere voor dat onze gewrichten soepel kunnen bewegen. En bevindt zich tevens in de huid onder meer in het bindweefsel en zorgt voor o.a. een goede wondgenezing.
Een behandeling met hyaluronzuur zorgt ervoor dat bepaalde plekken in het gezicht weer meer volume krijgen en rimpels worden opgevuld. Omdat het een natuurlijk product betreft, wordt het weer door het eigen lichaam afgebroken na 10-12 maanden. Dus je hebt ook lang plezier van deze behandeling!

Mesogun Rich Cocktail

Met de Mesogun kunnen we ook een cocktail in jouw huid brengen. Het is een enorme oppepper voor de huid met direct resultaat. Er worden minuscule gaatjes gemaakt om de cocktail diep in de huid t e brengen. Deze cocktail bestaat uit vitaminen en Hyaluronzuur. De lijntjes worden opgevuld en jouw huid krijgt haar gezondheid terug. De cocktail zit ongeveer 2-4 maanden.

Mesogun Filler

Wil je direct van jouw rimpels en lijntjes af? Of wil jij jouw lippen meer volume geven? Met de Mesogun vullen we de rimpels op met pure hyaluronzuur. Een lichaamseigen stof die na ongeveer 12 maanden volledig is afgebroken. Dus het is niet alleen veilig, maar je hebt er ook lang plezier van.

Voor en na de behandeling

Voor de behandeling

 • Voor de behandeling kunt 30 minuten van te voren de Emla crème aanbrengen (dit is een verdovende crème)
 • Om blauwe plekken te voorkomen, kunt u gedurende 5 dagen voor de behandeling de Arnica Montana D6 tabletten slikken
 • Drink 48 uur voor de behandeling geen Alcohol
 • Gebruik geen bloed verdunnende medicatie zoals aspirine, naproxen, Ibuprofen (gebruik indien nodig paracetamol)

Na de behandeling

 • Dezelfde dag niet sporten
 • Vermijd contact met de geïnjecteerde huid
 • De eerste week mag u niet onder de zonnebank of intensief zonnen ook de sauna is niet toegestaan
 • De eerste dag mag u niet teveel bukken omdat de filler op zijn plaats moet blijven zitten
 • U mag de eerste 2 weken geen behandeling bij een schoonheidsspecialiste ondergaan zoals een peeling, laser, microdermabrasie, of andere gezichtsverzorgende behandelingen

Hersteltijd

De hersteltijd voor een filler behandeling is 10 dagen daarna zit het op zijn mooist en heb je het beste resultaat

×