Live Better – Feel Better – Look Better

Murad is dé pionier in het ontwikkelen van klinische huidverzorging en één van Amerika’s bestsellers. Alle Muradproducten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het effect van een gezondere levensstijl. Ontwikkelaar en oprichter van het merk is de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en 50 jaar praktijkervaring in het behandelen van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health levensstijl. Door het gebruik van resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning te combineren met een positieve kijk op het leven straalt u zelfvertrouwen uit. Als u de Dr. Murad Inclusive Health levenstijl volgt, zorgt u ervoor dat u er beter uitziet en u uzelf ook beter voelt: ‘feeling better every day’.

Dr. Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules geeft u een gezondere en jeugdigere uitstraling. Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft al bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen. Alleen Muradproducten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’.

Dr. Murads 3-stappen-systeem voor thuis, voor een huid die straalt van gezondheid. Welk huidtype of huidprobleem u ook hebt, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen.

1)Reinigen / Tonificeren: Reinig uw gezicht twee keer per dag om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopte talg te verwijderen. Gebruik de toner niet vaker dan twee keer per dag om de pH waarde van de huid te herstellen en om de huid voor te bereiden op de volgende stap.

2)Behandelen / Herstellen: Deze stap is de belangrijkste in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzing om zo bestaande schade te herstellen en om de gezondheid van de huid te optimaliseren zodat de huid zich kan beschermen tegen toekomstige schade. Stap 2 bevat verzorgingsproducten.

3)Hydrateren / Beschermen: Breng een moisturizer aan om het vochtniveau en voedingsstoffen van de huid aan te vullen en te herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weersomstandigheden van die dag.

De behandelingen van Dr. Murad zijn vooral resultaat gericht maar ook ontspannend. Murad heeft enorm veel diversiteit aan producten in zowel de salon als voor thuis. Kom vrijblijvend langs in de salon zodat we u kunnen adviseren welke producten het beste bij uw huid passen.

×