Wat is de OxyGeneo?

De OxyGeneo behandeling wordt gegeven met het Geneo systeem, het eerste skincare platform bestuurd door een tablet. Het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandelingen in één!

Hoe gaat het in zijn werking?

Als eerste wordt een gel aangebracht op de huid, gericht op het doel wat we willen bereiken (zie onderstaande). Deze werkstoffen worden intensief opgenomen door de huid voor maximaal resultaat.

De OxyGeneo plaatst ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak. Wat dus direct resulteert in het verminderen van de fijne lijntjes en een betere doorbloeding.

Met de applicator gaan we over de huid zodat er exfoliatie plaats vindt (dode huidcellen worden verwijderd waardoor er nieuwe jonge huidcellen terugkomen). Na 8 minuten wordt de applicator verwisseld voor de massagemodus. De overige tijd van de behandeling wordt via de massagemodus de opname van actieve ingrediënten bevorderd.

Met de OxyGeneo kan ik twee behandelmethodes selecteren:

*De NeoBright voor huidverjeugdiging, acne en oneffenheden op de huid, verhelderen van de teint, verminderen van grove poriën en het verminderen van de pigmentvlekken. Kortom een stralende huid voor alle leeftijden.

*De NeoRevive behandeling richt zich op huidverjonging/anti-aging, huidvernieuwing, egalisatie van de huid en vermindering van fijne lijntjes.

Beide behandelingen kunnen op zowel het gezicht, hals, decolleté als armen en handen worden toegepast.

De ontspannende zuurstofbehandeling is geheel pijnloos, voor elke huidtype en leeftijd (ideaal voor de gevoelige/couperose huid) en met direct resultaat!!

Bekijk het promofilmpje wat is opgenomen bij Delica Derma:

×