SUPERBOOST behandeling

Met veel trots presenteren wij ons exclusieve huidverjongingsconcept met onze vernieuwende SUPERBOOST behandeling. 100% natuurlijke huidverjonging met de impact van een medische behandeling. Deze behandeling biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté maar zonder naalden. Al na één behandeling waanzinnig zichtbaar resultaat!

 

Onze SUPERBOOST behandeling is gebaseerd op neurofeedback. Wij kunnen tijdens deze behandeling tot in de dermis doordringen door gebruik te maken van de haarfollikels als geleiders. Dat lukt ons bij geen één andere behandeling.

Een activering van de gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden en gaan doorzakken. Geen Botox; maar met de SUPERBOOST bieden we een duurzame oplossing!

De gezondheid van je huid wordt bepaald door een voortdurende uitwisseling van informatie tussen je brein en de rest van je zenuwstelsel. Door middel van neurofeedback-stimulatie worden je weefsels opnieuw aangesloten op het zenuwstelsel. Het resultaat? Regeneratie van je huid op een 100% natuurlijke en niet-invasieve manier!

Een SUPERBOOST behandeling kan voor verschillende doeleinde worden ingezet:

  • Huidverjonging
  • Verminderen van (fijne) rimpels
  • Oog- en wenkbrauwlift
  • Onregelmatige huid
  • Grove poriën
  • Acne
  • Glow creëren of terugbrengen
  • Activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden.

Zeer resultaat gericht met een prachtig natuurlijk effect
Een naaldloze injectie met een cocktail van vitaminen en mineralen, een intense reiniging, en een elektrostimulatie die de werkstoffen activeert.

Hoe gaat de behandeling in zijn werking? Hij bestaat namelijk uit twee delen;

De behandeling – stap 1:

Eerst worden actieve stoffen in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream, terwijl tezelfdertijd het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met mineralen en vitaminen (dé basisbestanddelen voor stap 2).

De behandeling – stap 2:

Zeer belangrijk: de electrostimulatie op de spieren (biofeedback voor re-educatie van de spier), de spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid ontspannen, ogen opentrekken en wenkbrauwen liften.

Deze behandeling bieden we als losse behandeling aan maar kan uiteraard ook in kuurvorm toegepast worden.

Wanneer gaan we jou huid SUPERBOOSTEN?

×