Skin GUIDE

Skinguide

Ontdek vandaag nog wat jouw huid nodig heeft

ik ben Desi, eigenaresse van Delica Derma. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te voorzien van een mooie en gezonde huid. Ik weet wat het met je doet. Het laat je niet alleen stralen. Een gezonde huid doet ook heel veel voor je zelfvertrouwen. Het laat je stralen van buiten en groeien van binnen! Met ruim 10 jaar ervaring en trotse winnaar van een Beauty Award weet ik, dat ik jou kan helpen. Al duizenden mensen gingen je voor, en ook jouw huid wil ik laten stralen.

Door goed naar jouw verhaal te luisteren, je leefstijl, je behoeftes maar ook eventuele huidproblemen weet ik exact wat ik nodig heb om jou te helpen met een skincare routine die bij jouw huid past en echt wat voor jouw huid doet.

Hoe zou het zijn als jij de perfecte producten zou vinden die aansluiten op de behoefte van jouw huid? Hoe zou het zijn als jij, tussen het grote aanbod exact kan vinden wat bij jou past? Producten die jouw huid laten stralen en je nog mooier maken? Die oneffenheden weten want aan te pakken en precies dat bevatten voor die mooie GLOW?

De juiste aanpak is lastig te vinden. Maar ik kan je helpen!

Wil jij nu echt weten wat voor jou werkt en hoe jij jouw huid laat stralen?

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, wat je nodig hebt is het juiste advies zodat je weet welke producten jouw huid nodig heeft!

Wil jij de conditie van je huid verbeteren? Heb je last van acne, een droge huid, gevoelige huid grove poriën, littekens, mee eters, rimpels, rosacea, couperose, hyperpigmentatie of een vette huid? De oplossing is slechts een huidadvies bij je vandaan.

Download vandaag nog onze skinguide en ontdek direct welke aanpak jouw huid nodig heeft!

Desi van den Broek is Beauty Award Winnares voor de titel: “Beste nieuwkomende schoonheidsspecialist van Nederland 2013!’.

Stralende groet,

Desi van den Broek

VRAAG HIER DIRECT JOUW SKINGUIDE AAN!

×