Wie is Delica Derma

Over Ons

Wie is Delica Derma

Ik ben een perfectionist en dat borduurt zich ook voort in mijn praktijk. Elke behandeling wordt volledig afgestemd op uw huid, wensen en behoeften. Daardoor is elke behandeling bij ons maatwerk. Voor mij is het een feestje dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken, en dat ik elke dag mag doen wat ik het liefste doe. U kunt heerlijk ontspannen in de behandelstoel liggen terwijl ik zorg aan uw huid geef die u zelf niet kunt geven.

Iedereen kan genieten van een gezonde en een mooie huid. En het is mijn missie om u dat te laten zien. Want niks kan op tegen een gezonde en verzorgde huid die straalt, daar gaat u zelf ook van stralen en zit u beter in uw vel.

Met onze hoogstaande producten, behandelingen en apparatuur, werken wij altijd via een natuurlijke weg aan huidverbetering én huidverjonging. Dus ook voor huidproblemen zoals acne. Wist u dat de acne behandelingen bij Delica Derma vergoed worden door uw zorgverzekeraar, mits u daarvoor verzekerd bent?

Daarnaast kan ik u altijd vrijblijvend tips en adviezen geven zodat u langer plezier heeft van de behandelingen in de schoonheidssalon. Want een mooie gezonde huid ontstaat niet alleen in de salon, ook door thuis de juiste producten te gebruiken houdt u plezier van de behandelingen die u bij ons ondergaat.

Desi van den Broek is Beauty Award Winnares voor de titel: ‘Beste nieuwkomende schoonheidsspecialist van Nederland 2013’ !

Met vriendelijke groet,

Desi van den Broek