Wie is Delica Derma

Over Ons

Wie is Delica Derma

Ik ben een perfectionist en dat borduurt zich ook voort in mijn praktijk. Ik en mijn team zijn jullie huidspecialistes en werkzaam met de beste producten die momenteel op de markt zijn.

Echte schoonheid komt van binnenuit. En het is mijn missie om te laten zien dat iedereen kan genieten van een mooie en gezonde huid. Want niks kan op tegen een gezonde en verzorgde huid die straalt, daar ga jezelf ook van stralen en zit je beter in je vel. Volgens mijn visie gaan Beauty & Health altijd samen. Wij willen dat bij Delica Derma graag laten zien aan al onze klanten, maar het vooral ook laten ervaren.

Wij begeleiden je daarin, stap voor stap. Dit doen we met onze hoogwaardige behandelingen, apparatuur en onze kennis wat we constant bijscholen. Onze passie is het verbeteren en verjongen van iedere huid op een natuurlijke manier.

Een van onze kernwaardes is met individuele aandacht een oprecht advies opstellen voor elke klant. Door goed naar jou huid, wensen en behoeftes te kijken maken we een plan op maat. Elke behandeling bij Delica Derma is hierdoor maatwerk.

Daarnaast geven wij vrijblijvend tips en adviezen zodat je langer plezier hebt van onze behandelingen. Want een mooie gezonde huid ontstaat niet alleen in de salon, door thuis de juiste producten te gebruiken bereiken we samen ons doel!

Kwaliteit boven alles, huidverbetering gegarandeerd en ontspanning een hele fijne bijkomstigheid. Graag tot snel!

Desi van den Broek is Beauty Award Winnares voor de titel: ‘Beste nieuwkomende schoonheidsspecialist van Nederland 2013’ !

Stralende groet,

Desi van den Broek

×